Få dit helt eget el-løbehjul

Hos EV Scandia forhandler vi kun top mærker indenfor løbehjul og har været en af de første på markedet. Vores to hovedmærker: “Ninebot by Segway” & “Bird”, er præget af høj kvalitet, sikre designs og gode rækkevidder ved fuld opladning. 

Se udvalget

Fri fragt

Gælder for alle køb over 500 kr.

Fuld tryghed

Du har 14 dages fuld returret

Hurtig levering

Vi har hurtige leveringstider
Vores mange års ekspertise i el køretøjer og el løbehjul gør at vi nøje har udvalgt hvilke produkter vi forhandler og præsentere til vores kunder. Vi har derudover vores eget in-house & autoriseret værksted til reparation af el løbehjul og er kendte for vores gode service og hurtige turnaround tid.  “Ninebot by Segway” og ”Bird Air” er de to el løbehjul mærker vi står indenfor med solide dæk, robuste samt lækre designs, og høj kvalitet der er nøje testet. Husk der er fri fragt, hurtig levering og fuld returret indenfor 14 dage (løbehjulet skal være ubrugt og afsendes i samme tilstand som man modtog det).

Mærk friheden

Spring på et løbehjul indenfor korte afstande eller fold det sammen og tag det med på bussen/ toget / i bilen og parker lidt længere væk, hvor det er nemt og hop på løbehjulet til mødet, date’en eller hvad end det skulle være! Med rækkevidder op til 65 km på en opladning kan du også nemt helt undgå bussen eller toget og være med til at mindske smitterisici og beskytte dig selv. Vi har masser af løbehjulsmodeller både til private og erhverv. Uanset hvad så gøres livet nemmere, måske endda sikrere, og helt klart grønnere, når du køber et el-løbehjul hos os.

Markedets bedste el-løbehjul

EVScandia forhandler markedets bedste el-løbehjul.

El-løbehjul fra Segway / Ninebot

Velkommen til hele familien af Segway-Ninebot-produkter. Segway / Ninebot er et af de mest genkendelige personlige elektriske scootertransportmærker i verden.

Segway / Ninebot scootere tilbyder høj ydeevne og pålidelighed.

El-løbehjul fra Bird

Bird brænder for livlige samfund, der har mindre trafik, renere luft og sikrere gader.

Som distributør og partner tilbyder EVScandia produkter fra det Santa Monica-baserede firma Bird.

Ofte stillede spørgsmål

Er der nogen garanti?
Hos EV Scandia kan du altid føle dig tryg når du køber et el-løbehjul hos os. Vi har 1 års garanti på vores mærker og eget værksted.
Kan jeg få reparation hvis der sker en skade?
Ja. Du ringer bare og har dit SERIAL nummer klar fra din købsfaktura. Du skal selv betale for fragten af løbehjulet og det kan vi sagtens arrangere for dig til en god pris. Vores værksted ligger i Næstved. Hvis du vælger selv at komme forbi så ring forinden så du ikke kører forgæves. Der er på visse tidspunkter også mulighed for at levere og afhente inde i København på Langelinie Alle.
Bedste el-løbehjul for børn mellem 3-6 år

Vi anbefaler her fra Birdie One fra det amerikanske mærke ”Bird”, fordi der er et bredt stykke til at stå på og bremser der stopper hurtigt og nemt. Der er et ergonomisk håndtag så de små bedre kan holde fast og den justerbare højde på styret er perfekt, når de er i voksealderen. Dermed holder løbehjulet også længere tid. Med 3 hjul og god stabilitet er dette måden dit barn kommer stilfuldt frem i verden på!

Bedste el-løbehjul for børn mellem 6-12 år

ZING E8 modellen fra Ninebot by Segway og kommer i to flotte spændende farver: Blå og Pink – med reflektorer! Den er elektrisk, men kører kun op til 14 km/t (på turboindstillingen). Der er 3 forskellige hastighedsindstillinger for dig at sætte, så det altid er sikkert for dit barn at køre afsted på løbehjulet i et tempo, hvor alle føler sig tilpas og trygge. Der er et 3-trins sikkerheds bremsesystem så alt er i top stand til denne aldersgruppe. Vi anbefaler varmt denne løbehjulsmodel.

Bedste el-løbehjul for unge mellem 12-16 år
  1. Denne aldersgruppe fra 12-16 år kan helt klart godt være med på de ’regulære’ løbehjulsmodeller. Skal det være ultra smart og ”slick” og fra det mest populære mærke fra USA (udviklet direkte fra Silicon Valley), så er det ultimative løbehjul, uden tvivl: Bird Air. Der er en app der kan tilsluttes med lækre features.
  2. En anden model, dog lidt ældre men billigere, så se på modellen ES2L fra Ninebot by Segway med sjov LED belysning. Også en god løsning til netop denne design bevidste aldersgruppe. Her er der også mulighed for at tilkøbe et ekstra batteri så løbehjulet kører længere på en fuld opladning, nemlig op til 45 km. Så for en der skal frem og tilbage fra skole og andre aktiviteter, er dette løbehul også en rigtig god løsning!
Bedste el-løbehjul for voksne

Det kommer meget an på forventet forbrug af løbehjulet og distancerne. For længere distancer anbefales det enten at købe et ekstra batteri til eksempelvis ES2L modellen (fra Ninebot by Segway) så man kan køre op til 45 km på en fuld opladning eller man går over i G30D løsningen (også fra Ninebot by Segway), der kører op til 65 km på en fuld opladning. Denne sidstnævnte løbehjulsmodel er klart i topklassen for komfort på længere distancer og til større forbrug. Ellers til bykørsel, løbe ærinder etc., så gå efter standardmodellen: ES2L uden at købe et ekstra batteri.

Vi står også altid til rådighed på telefonen eller over e-mailen, så er du stadig i tvivl om hvilket løbehjul der bedst passer dig, så bare giv os et kald eller skriv. Vi svarer så hurtigt vi kan!