Bird ONE El-løbehjul med indbygget GPS

DKK 9.995,00

BirdOne er indbygget med GPS til præcist lokalisering og opsporing af kickscooter. Systemet kan samtidig afspær anvendelse af kickscooter for uvedkommende eller afmærke korsels område f.eks. i sygehus område eller andre lukket områder man ønsker at begrænse kørsel. Med en rækkevidde på op til 40 km leveret af en kombination af et batteri med stor kapacitet og intelligent, regelmæssigt opdateret firmware, er Bird One designet til at bringe dig til din destination pålideligt og hjem igen med en enkelt opladning. Den afprøvede 300W-nominelle motor kan køre rytteren op til 29 km / t, mens ejere kan drage fordel af den Bird-tilsluttede app og den intelligente hjerne, der er placeret i styret.

Bird One-rammen er bygget til de højeste sikkerheds- og fremstillingsstandarder og er konstrueret af stærkt stålforstærket aluminium med et stort grippy-dæk til en pålidelig tur i høj kvalitet, der kan tackle regnbyger. De store 9 ” hjul er udstyret med halvfaste dæk, der tilbyder en blanding af vedligeholdelsesfri punkteringssikkerhed og en jævn, responsiv kørsel. Udkommer i april/maj 2021.

 

Ryd
Delbetaling
327 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 9.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 327 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 11.759 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,43%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , ,

Bird One er en af ​​de mest omfattende testede e-scootere, der findes i dag. Bird One er udviklet til udfordringerne på lejemarkedet og nu tilgængelig for private ejere og leverer virkelig premium, pålidelig og stilfuld e-scooter.

Med en rækkevidde på op til 40 km * leveret af en kombination af et batteri med stor kapacitet og intelligent, regelmæssigt opdateret firmware, er Bird One designet til at bringe dig til din destination pålideligt og hjem igen med en enkelt opladning. Den afprøvede 300W-nominelle motor kan køre rytteren op til 29 km / t, mens ejere kan drage fordel af den Bird-tilsluttede app og den intelligente hjerne, der er placeret i styrets stilk.

Bird One-rammen er bygget til de højeste sikkerheds- og fremstillingsstandarder og er konstrueret af stærkt stålforstærket aluminium med et stort grippy-dæk til en pålidelig tur i høj kvalitet, der kan tackle regnbyger. De store 9 '' hjul er udstyret med halvfaste dæk, der tilbyder en blanding af vedligeholdelsesfri punkteringssikkerhed og en jævn, responsiv kørsel.

Specifikationer:

 • Hastighed max. 20 km/t
 • Rækkevide 50 km
 • Hjul 8” semi-solid
 • Batteri 473,6Wh
 • Mål 98x114cm
 • Vægt tilladt 100 kg
 • Bremse Elektronisk & fodbremse
 • Vægt 18kg
 • Motor 300Watt
 • Garanti: 12 måneders
 • Farver: Jet Black, Dove White eller Electric Rose
 • UDKOMMER i APRIL/MAJ

Yderligere information

Farver

Jet Black, Dove White, Electric Rose

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bird ONE El-løbehjul med indbygget GPS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *