Bird el-løbehjul

Fuglen er landet!  Bird er nu endelig kommet til Danmark efter mærkets høje popularitet i USA, bl.a. San Francisco samt andre storbyer i Europa. Det er det kendte og mest førende mærke indenfor “ride-sharing” pga. dets robusthed og dets unikke design.

 

Se udvalget

Fri fragt

Gælder for alle køb over 500 kr.

Fuld tryghed

Du har 14 dages fuld returret

Hurtig levering

Vi har hurtige leveringstider

Vær en af de første der ankommer med stil og noget som de andre ikke har i Danmark. Bliv godt kørende med markedets bedste løbehjul til alle aldre. Kommer direkte fra et top udviklingsteam i Silicon Valley til Danmark! Troen er at transport kan gøres på en sjov måde og samtidig gøre godt for miljøet. Hvert et Bird løbehjul er designet med bæredygtighed og optimering i tankerne. Detaljerne har en betydning med dette mærke. De vil ikke bare bevæge dig men bevæge dig fremad!  

Viser alle 2 resultater

Løbehjul fra Bird

EV Scandia forhandler eksklusivt de populære løbehjul fra Bird!

Husk vi har fri fragt, hurtige leveringstider og fuld returret indenfor 14 dage 

Bird Air

Med store solide dæk og god rummelig platform til at stå på, så er Bird Air designet til at du kan glide over terrænet. Målet er at få dig på en så behagelig tur som muligt lige fra start til slut. 

Der er en baghjulsdriftsmotor og bluetooth forbindelse samt et regenerativt bremsesystem. Bird Air løbehjulet har den seneste teknologi til at holde dig kørende. Tilslut med Bird App’en på iOS eller Android for endnu flere funktioner.   

Med et letvægts design og en følbar hals, tager Bird Air dig let og elegant hvor du skal hen. Den kan holde til 25-30 km. på en fuld opladning, så den er relevant for mange forskellige behov – pendlerturen eller bare køre rundt for sjov. PÅ LAGER!

 

Rækkevidde

Op to 25-30 km

Hastighed

Op til 20 km/t

Hjul

8” semi-solide

Batteri

5.2 Ah (10S2P)

Længde

38.6” (981 mm)

Højde

45.1” (1145 mm)

 

Bird One 

Dette løbehjul er den eksklusive model af hele BIRD familien. Der er ingen trafik når du er på et løbehjul og dine ture er automatisk grønnere.

Denne model er indbygget med GPS så du kan føle dig tryg hvis en opsporing nogen sinde skulle blive nødvendig. Man kan yderligere afspærre et område til kørsel, så føreren ikke kan komme udenfor en vis rækkevidde. Eksempelvis i henhold til firma ordninger hvor den kun skal bruges på større arbejdspladser eller til hospitaler. Dermed kan uvedkommende ikke ‘stikke af’ med den.

Den har stor rækkevidde på op til 40 km på en fuld opladning. Dermed kan den holde til en fuld dag på bare en opladning. Der er igen Bird App’en man kan benytte sig af, ligesom for Bird Air, for flere funktioner og så har den en indbygget intelligent “hjerne”. 

For dette løbehjul er der ikke sparet på noget mht. fremstillingsstandarder. Den er lavet af stærkt forstålet aluminium til rammen. Gode solide dæk der sikrer en behagelig tur i høj standard. Der er større dæk på denne model end på Bird Air modellen – dækkene er på 9″.  Dækkene tilbyder en god punkteringssikkerhed samt en stabil og responsivt kørsel. Email på info@evscandia.com // ring: 22190317 og forudbestil nu da det ikke er en lagervare. 

Birdie løbehjul for børn

Birdie er det søde navn for det ikke-elektriske løbehjul. Det er for børn på 3 år + så de også har mulighed for at flyve afsted med de store fugle…. Der er et justerbart håndtag som gør at I takt med dit barn vokser så gør Birdie det samme. Løbehjulet er med 3 hjul for øget balance og en bred platform til at stå sikkert og komfortabelt på. Email på info@evscandia.com // ring: 22190317 og forudbestil nu da det ikke er en lagervare. 

 

  • Sikre ture
  • Brede dæk
  • Søde farver
  • Nem at bruge