Segway / Ninebot G30D el-løbehjul

Denne KickScooter eller Løbehjul er en af Segway-Ninebots top modeller. Det er et af de kraftigste modeller og kan sammenlignes lidt med et løbehjul på steroider. Med en imponerende rækkevidde op til 65 km siger det hele! Husk vi har fri fragt og vi altid bestræber os på at sende varen hurtigst muligt såfremt vi har det på lager. Der er også 14 dages fuld returret (se under vores handelsbetingelser).

Dette løbehjul er ideel til virksomheder, hvor man eventuelt har brug for lidt mere end bare et standard by-løbehjul men helt sikkert også  til den kvalitetsbevidste pendler/ køber der skal lidt længere og måske skal krydse lidt mere blandet terræn. G30 modellen kommer let igennem lidt grus – vi anbefaler altid man passer på uanset hvad – og klarer nemt når det går op ad bakke: Op til 20% hældning. Stig trygt op på denne model og føl dig sikker i dit køb! 

Tilbud

KAMPAGNE TILBUD – Segway / Ninebot MAX G30D el-løbehjul

DKK 6.495,00 DKK 5.795,00

Hastighed max. 20 km/t

Rækkevide 65 km

Permanent indbyggede LED lygter foran og bagi

Elektronisk bremse (bagved) og Drum Brakes (foran)

10″ Tubeless Pneumatic Tyres

Op til 20% hældning

IPX5 vandresistent

Indbygget hurtig og nem opladning

RID STÆRKT PÅ G30 MODELLEN

En helt klart opgraderet version af de gængse løbehjul man ser på gaderne i dag. Skal man over brosten føles det markant behageligere på det her løbehjul end på mange andre. De solide dæk hæver oplevelsen og har lav-punkteringsrisiko pga. et ekstra gele-slags lag der er sat omkring dem.

NEMT AT OVERSKUE FARVE-DISPLAY

På den lille farvede LED skærm kan du se din hastighed og installere hvilken mode du gerne vil køre i alt efter humør. Her du koble op med din blue tooth funktion og også tjekke batteri niveauet samt hvis der er andre opdateringer du behøver. .

led lys både foran & bagved. klar til lovlig kørsel i trafikken.

Der er ikke kun LED lys indbygget på dette løbehjul men også med refleksorer. Lysene fungerer også ved en lav belysning. Du er klar til køre selvom mørket falder på og kan føle dig sikker på alle de ture du tager! 

G30D: TOPPEN AF LØBEHJULSKLASSEN

G30 modellen har et rigtig sikkert bremsesystem – en forbremse, en bagbremse. Disse fungerer uafhængigt af hinanden i tilfælde af en af dem slår fra. 

Der er et indbygget “Energy Recovery System” som sørger for at energien udnyttes optimalt samt et Smart Battery Management Systemet som du kan læse mere om forneden.

Segway / Ninebot MAX G30D el-løbehjul

 

L

Sammenfoldelig

L

Længste rækkevidde i klassen

L

Op til 20 km/t

Smart batteri besparende funktion

BMS systemet hos Segway-Ninebot har været unde rundvikling i mange år. De har produceret flere hundrede millioner af batterier. Derfor kan de fleste modeller også tilkøbes med et ekstra batteri og forlænge din køretid. Segway-Ninobot bestræber sig på at sikre dig høj batteri kvalitet, sikkerhed og nøjagtigt power display.

Bestil i dag

Vi kan godt forstå, hvis denne løbehjulsmodel lige har ramt dig. Køb den i dag og få lynhurtig levering.
Du har mulighed for at dele betalingen op over 12-24 måneder med SparXpress. Husk du skal være over 18 år for at ansøge via denne mulighed. 

Segway/Ninebot MAX G30D er Segways professionelle og driftsikkert løbehjul med luft dæk samt stor kraftig platform. Med en rækkevidde på 65km er den velegnet til udlejning turisme, lagerhaller, markedsføring, værksteder, fabrikker, industri og hospitaler med mere. Ligeledes er det en forhjul trukket løbehjulet udstyret med lys, herunder for- og baglys samt bremselys for en sikker kørsel. Skal der køres en længere strækning kan løbehjulet sættes i cruise control samtidig med at den er udstyret med regenerativ bremsning, og oplader når der køres ned af bakke. Ninebot MAX G30D er godkendt af trafikstyrelsen til at køre på offentlig vej.

Specifikationer:

 • Hastighed max. 20 km/t
 • Rækkevide 65 km
 • Batteri 551Wh
 • Motor Power 350W
 • Indbygget 3A oplader
 • Elektronisk bremse
 • LED Lys
 • Vægt: 19,5 kg
 • alder: 14+
 • Vægt max. 100 kg
 • Opladningstid: 6,5 time
 • Garanti: 12 måneders
 • Farver: Sort
 • Pr. mdr.: 1.296 kr. over 6 mdr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KAMPAGNE TILBUD – Segway / Ninebot MAX G30D el-løbehjul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *