NYHED: Ny model af Segway / Ninebot G30D el-løbehjul udgave II "BEDST I TEST" VINDER 2021!

Denne KickScooter eller Løbehjul er en af Segway-Ninebots top modeller og en af de absolut kraftigste modeller de har produceret. Det kan sammenlignes lidt med et løbehjul på steroider. Med en imponerende rækkevidde op til 65 km siger det hele! Den er fuldt lovlig at køre på vejen med sine 20 km/t top hastighed (som er begrænsningen) og har også påkrævet for- og baglygte. Det samme gælder bremsesystemet med for-og bagbremse. Husk vi har fri fragt og sender din vare afsted dagen efter du har bestilt såfremt vi har det på lager. Vi leverer indenfor 1-3 dage og du har selvfølgelig 14 dages fuld returret samt 1 års garanti / 2 års reklamationsret (se under vores handelsbetingelser).

Dette løbehjul er ideel til virksomheder, hvor man eventuelt har brug for lidt mere end bare et standard by-løbehjul men helt sikkert også  til den kvalitetsbevidste pendler/ køber der skal lidt længere og måske skal krydse lidt mere blandet terræn. G30 modellen kommer let igennem lidt grus – vi anbefaler altid man passer på uanset hvad – og klarer nemt når det går op ad bakke: Op til 20% hældning. Stig trygt op på denne model og føl dig sikker i dit køb! 

Wired.co.uk har tilbage i 2019 puttet dette løbehjul over deres liste for et af de bedste ny løbehjulsprodukter på markedet. Det er nemlig et sikkert løbehjul der vejer lidt mere end de almindelige ‘by-løbehjul’. Det er ideelt til voksne der også gerne vil have lidt sus i maven men også et super pålideligt produkt. 

UDSOLGT: Segway / Ninebot MAX G30D II el-løbehjul

(4 kundeanmeldelser)

kr. 5.995,00

Delbetaling
178 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 178 kr. Samlede kreditomk. 2.520 kr. Samlet tilbagebetaling 8.515 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,04%. Der er fortrydelsesret.
Hastighed max. 20 km/t

Rækkevide 65 km

Permanent indbyggede LED lygter foran og bagi

Elektronisk bremse (bagved) og Drum Brakes (foran)

10″ Tubeless Pneumatic Tyres

Op til 20% hældning

IPX5 vandresistent

Indbygget hurtig og nem opladning

RID STÆRKT PÅ G30 MODELLEN

En helt klart opgraderet version af de gængse løbehjul man ser på gaderne i dag. Skal man over brosten føles det markant behageligere på det her løbehjul end på mange andre. De solide dæk hæver oplevelsen og har lav-punkteringsrisiko pga. et ekstra gele-slags lag der er sat omkring dem.

NEMT AT OVERSKUE FARVE-DISPLAY

På den lille farvede LED skærm kan du se din hastighed og installere hvilken mode du gerne vil køre i alt efter humør. Her du koble op med din blue tooth funktion og også tjekke batteri niveauet samt hvis der er andre opdateringer du behøver. .

led lys både foran & bagved. klar til lovlig kørsel i trafikken.

Der er ikke kun LED lys indbygget på dette løbehjul men også med refleksorer. Lysene fungerer også ved en lav belysning. Du er klar til køre selvom mørket falder på og kan føle dig sikker på alle de ture du tager! 

G30D: VINDER AF “BEDST I TEST”. TopPEN AF LØBEHJUL

G30 modellen har et rigtig sikkert bremsesystem – en forbremse, en bagbremse. Disse fungerer uafhængigt af hinanden i tilfælde af en af dem slår fra. 

Der er et indbygget “Energy Recovery System” som sørger for at energien udnyttes optimalt samt et Smart Battery Management Systemet som du kan læse mere om forneden.

Segway / Ninebot MAX G30D el-løbehjul

 

L

Sammenfoldelig

L

Længste rækkevidde i klassen

L

20 km/t

Smart batteri besparende funktion

BMS systemet hos Segway-Ninebot har været unde rundvikling i mange år. De har produceret flere hundrede millioner af batterier. Derfor kan de fleste modeller også tilkøbes med et ekstra batteri og forlænge din køretid. Segway-Ninobot bestræber sig på at sikre dig høj batteri kvalitet, sikkerhed og nøjagtigt power display.

Bestil i dag

Vi kan godt forstå, hvis denne løbehjulsmodel lige har ramt dig. Køb den i dag – fragt er gratis – og få lynhurtig levering da vi altid sender dagen efter du har bestilt – du vil altid modtage en notifikation når varen er afsendt. Du modtager indenfor 1-3 arbejdsdage. Vi ser frem til dit køb og give dig sikker og tryg service med EV Scandia 

Segway/Ninebot MAX G30D er Segways professionelle og driftsikkert løbehjul med luft dæk samt stor kraftig platform. Med en rækkevidde på 65km er den velegnet til udlejning, turisme, lagerhaller, markedsføring, værksteder, fabrikker, industri og hospitaler med mere. Ligeledes er det et forhjulstrukket løbehjul udstyret med lys, herunder for- og baglys samt bremselys for en sikker kørsel. Skal der køres en længere strækning kan løbehjulet sættes i cruise control samtidig med at den er udstyret med regenerativ bremsning, og oplader når der køres ned af bakke. Ninebot MAX G30D er godkendt af trafikstyrelsen til at køre på offentlig vej.

Specifikationer:

 • Hastighed max. 20 km/t
 • Rækkevide 65 km
 • Batteri 551Wh
 • Motor Power 350W
 • Indbygget 3A oplader
 • Elektronisk bremse
 • LED Lys
 • Vægt: 19,5 kg
 • alder: 14+
 • Vægt max. 100 kg
 • Opladningstid: 6,5 time
 • Garanti: 12 måneders
 • Farver: Sort
 • Pr. mdr.: 1.296 kr. over 6 mdr.

4 anmeldelser af UDSOLGT: Segway / Ninebot MAX G30D II el-løbehjul

 1. Louise Larsen

  Rigtig lækker robust model med lang rækkevidde. Jeg har nu droppet bussen for at komme frem og tilbage fra arbejde – tager G30’en i stedet. Anbefalet herfra.

  • evsadmin (verificeret ejer)

   Lyder skønt du er glad for dit køb!

 2. Mogens Hansen

  Har lige købt 2 til kontoret og alle bruger den hyppigt uden man behøver at genoplade ofte. Det sparer tid når ens lagerlokaler ligger lidt længere væk og personalet hurtigt kan komme rundt. Vi er glade for valget og fik også rigtig god vejledning ved køb. Stort tak fra Slagelse kontoret.

 3. Stinner

  Kørte spontant forbi Næstved kontoret og endte med 3 af de her med hjem – hurtigt let og super service. Tak til venlig sælger hos EVSCANDIA

 4. Mark Osborn

  I’m not that much of a online reader to be honest but your sites
  really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later on.
  Cheers

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *