Tilbud

Ninebot / Segway Drift W1 -Unlimited fun with unlimited imagination!

DKK 2.995,00

Ninebot / Segway Drift W1 –Unlimited fun with unlimited imagination!

Efter rulleskøjter, inliners og andre af tidligere tiders transportgadgets kommer Segway Drift W1 og giver dig en helt ny og sjov måde at bevæge dig på, som du aldrig har prøvet det før.Bare stig på og sæt igang!Skil dig ud fra mængden med e-skøjter, der er seje, sjove og spændende at lære at mestre. Dans, snur rundt eller lav tricks – mulighederne er ubegrænsede! Stabil, selvbalancerende teknologi bevæger dig let og ubesværet og med fed stil. Drift W1 er udstyret med både for- og baglys, som du selv kan skifte farve på.Segway Drift W1-skøjterne er lette nok til at du kan have dem med overalt. De er fremstillede af letvægtsmaterialer i høj kvalitet og dækkene er designede til at forbedre stabilitet og styreevne.Sammen med de skridsikre trædepuder giver det dig et produkt, der er designet til maksimal underholdning og komfort.

Specifikationer:

Aldersgrænse: 6 år og opefter

Maks. Hastighed: 12 km/t

Køretid: Op til 45 minutter

Maks. Stigning: 10%

Maks. Belastning: 100kg

Opladningstid: ca. 3 timer

Motorkraft: maks. 37,5W

Batterikapacitet 44,4 Wh

Vægt: 7 kg (3,5 kg pr. stk.)

Mål: H:121mm B:162 mm L:291 mm

Materiale: Brudsikker aluminiumlegering

Delbetaling
269 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 2.995 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 269 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 3.223 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,66%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Ninebot / Segway Drift W1 -Unlimited fun with unlimited imagination!

Efter rulleskøjter, inliners og andre af tidligere tiders transportgadgets kommer Segway Drift W1 og giver dig en helt ny og sjov måde at bevæge dig på, som du aldrig har prøvet det før.Bare stig på og sæt igang!Skil dig ud fra mængden med e-skøjter, der er seje, sjove og spændende at lære at mestre. Dans, snur rundt eller lav tricks - mulighederne er ubegrænsede! Stabil, selvbalancerende teknologi bevæger dig let og ubesværet og med fed stil. Drift W1 er udstyret med både for- og baglys, som du selv kan skifte farve på.Segway Drift W1-skøjterne er lette nok til at du kan have dem med overalt. De er fremstillede af letvægtsmaterialer i høj kvalitet og dækkene er designede til at forbedre stabilitet og styreevne.Sammen med de skridsikre trædepuder giver det dig et produkt, der er designet til maksimal underholdning og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ninebot / Segway Drift W1 -Unlimited fun with unlimited imagination!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *