Tilbud

Ninebot / Segway Drift W1 – Ubegrænset sjov!

kr. 2.995,00

Ninebot / Segway Drift W1 –Ubegrænset sjov! 

Efter rulleskøjter, inliners og andre af tidligere tiders transportgadgets kommer Segway Drift W1 og giver dig en helt ny og sjov måde at bevæge dig på, som du aldrig har prøvet det før. Bare stig på og sæt igang! Hvis du har været på en Segway før så svarer det til at pladerne du står på er præcis de samme som på drift skates. Læn dig frem for at køre fremad og læn dig tilbage for at stoppe.

Skil dig ud fra mængden med e-skøjter, der er seje, sjove og spændende at lære at mestre. Dans, snur rundt eller lav tricks – mulighederne er ubegrænsede! Stabil, selvbalancerende teknologi bevæger dig let og ubesværet og med fed stil. Drift W1 er udstyret med både for- og baglys, som du selv kan skifte farve på.Segway Drift W1-skøjterne er lette nok til at du kan have dem med overalt. De er fremstillede af letvægtsmaterialer i høj kvalitet og dækkene er designede til at forbedre stabilitet og styreevne.Sammen med de skridsikre trædepuder giver det dig et produkt, der er designet til maksimal underholdning og komfort.

Specifikationer:

Aldersgrænse: 6 år og opefter

Maks. Hastighed: 12 km/t

Køretid: Op til 45 minutter

Maks. Stigning: 10%

Maks. Belastning: 100kg

Opladningstid: ca. 3 timer

Motorkraft: maks. 37,5W

Batterikapacitet 44,4 Wh

Vægt: 7 kg (3,5 kg pr. stk.)

Mål: H:121mm B:162 mm L:291 mm

Materiale: Brudsikker aluminiumlegering

Ninebot / Segway Drift W1 - Ubegrænset sjov på en helt ny form for 'rulleskøjter' ! 

Efter rulleskøjter, inliners og andre af tidligere tiders transportgadgets kommer Segway Drift W1 og giver dig en helt ny og sjov måde at bevæge dig på, som du aldrig har prøvet det før.Bare stig på og sæt igang!Skil dig ud fra mængden med e-skøjter, der er seje, sjove og spændende at lære at mestre. Dans, snur rundt eller lav tricks - mulighederne er ubegrænsede! Stabil, selvbalancerende teknologi bevæger dig let og ubesværet og med fed stil. Drift W1 er udstyret med både for- og baglys, som du selv kan skifte farve på.Segway Drift W1-skøjterne er lette nok til at du kan have dem med overalt. De er fremstillede af letvægtsmaterialer i høj kvalitet og dækkene er designede til at forbedre stabilitet og styreevne.Sammen med de skridsikre trædepuder giver det dig et produkt, der er designet til maksimal underholdning og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ninebot / Segway Drift W1 – Ubegrænset sjov!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *